Terug

Reumatologie

Op de polikliniek reumatologie kunt u terecht voor een diagnose en behandeling van kinderen met gewrichtsklachten.

Mijn patiënt doorverwijzen

Bijzonder aan de polikliniek

  • De reumatoloog heeft de mogelijkheid om op de polikliniek een kinderfysiotherapeut die gespecialiseerd is in jeugdreuma, mee te laten beoordelen.
  • Naast de spreekuren overdag is het ook mogelijk om op dinsdagavond de polikliniek te bezoeken.
  • We hebben met meerdere kinderreumatologen tegelijkertijd spreekuur op de polikliniek. Hierdoor is het mogelijk dat een andere reumatoloog meekijkt, als dit nodig is.
  • Ook kan de reumatoloog een arts van een ander specialisme direct raadplegen,  zoals de  kindernefroloog, kinderlongarts en kindermaag, darm en leverarts.

Hebt u vragen?

Wilt u een afspraak maken? De polikliniek reumatologie is telefonisch bereikbaar op:

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur

Als u een afspraak wilt maken op de polikliniek reumatologie, hebt u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

Adres

Wilhelmina Kinderziekenhuis (UMC Utrecht)
Polikliniek reumatologie
Lundlaan 6
3584 EA Utrecht

Postadres

Huispostnummer KC 03.063.0
Postbus 85090
3508 AB Utrecht

Acute hulp

Als er zich tijdens de behandeling van de aandoening van uw kind situaties voordoen waarbij u direct advies nodig heeft, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de polikliniek reumatologie  en buiten kantooruren met uw huisarts. Deze verwijst u dan zo nodig door naar de afdeling spoedeisende hulp. Belt u alleen naar de polikliniek als de klacht of vraag te maken heeft met de reden waarom uw kind bij ons behandeld wordt. Neemt u voor andere zaken contact op met uw huisarts.

Route

U komt via de ingang binnen naast de parkeerplaats. U neemt de lliften aan uw linker kant naar de eerste verdieping en volgt de borden "poliklinieken". De polikliniek reumatologie heeft receptie nummer 4.

Wachttijden

Laatst bijgewerkt: 8-11-2019

Toegangstijd polikliniek Reumatologie: 7 dagen

Belangrijk

Dit is de gemiddelde wachttijd. De wachttijd kan per patiënt verschillen. Het is afhankelijk van de reden voor verwijzing.